Meizu 20-serie lader 3C Certificering Listing Hints op 80W snel laden ondersteuning

De Meizu 20-serie zal naar verwachting de Meizu 18-serie opvolgen, omdat het de twintigste verjaardag van het bedrijf markeert.

De Meizu 20-serie, bestaande uit de Meizu 20 en Meizu 20 Pro smartphones, wordt verondersteld in de maak te zijn als de volgende generatie vlaggenschip line-up van de Chinese smartphonemaker. Vooruitlopend op de lancering van de handsets is er naar verluidt een lader in verband met de Meizu 20 line-up gespot op de website The Compulsory Certification of China (3C). De lijst heeft aangegeven dat de nieuwste smartphone-serie van de Chinese smartphonemaker kan komen met ondersteuning voor 80W snel opladen. De lader gespot op de certificeringsdatabase is naar verluidt vervaardigd door een bedrijf wiens klanten Meizu, HTC, Oppo, LG, Nokia en Reliance Jio zijn.

Tipster Whylab spotte een lader van Aohai Technology die vermoedelijk wordt gekoppeld aan de Meizu 20-serie op China’s 3C-certificeringsdatabase met het modelnummer UP2040. De vermelding onthult dat de lader opladen op 80W ondersteunt. Volgens een rapport van Gizmochina, kan dit een indicatie zijn van de vermeende Meizu 20-serie die komt met 80W snel laden ondersteuning.

De tipgever merkte ook op dat de lader op de certificeringswebsite 11V/6A 66W, 20V/4A 80W Max, of 20V/3.25A 65W PPS opladen zou kunnen ondersteunen.

De vlaggenschip smartphone serie van Meizu, waaronder de vermeende vanille Meizu 20 en Meizu 20 Pro is getipt te komen met Qualcomm’s nieuwste Snapdragon 8 Gen 2 SoC, volgens het rapport. De Meizu 20 Pro is getipt om te komen in drie kleuropties en twee opslag varianten van 8GB RAM + 256GB ingebouwde opslag, en 12GB RAM + 512GB ingebouwde opslag.

In een recent rapport van Pricebaba, waarin een tweet van tipgever Paras Guglani wordt aangehaald, staat dat de smartphones met modelnummers M381Q en M391Q de marketingnamen Meizu 20 en Meizu 20 Pro zullen krijgen. Gezien het feit dat het laatste vlaggenschip van Meizu de Meizu 18-serie was, kan het bedrijf hebben besloten om de Meizu 19 moniker over te slaan, voegt het rapport toe. De vermeende Meizu 20 wordt naar verluidt op tijd gelanceerd voor de twintigste verjaardag van het bedrijf.

Echter, geen andere specificaties of details zijn onthuld via tips of lekken met betrekking tot de vermeende Meizu 20-serie, tot nu toe. Er is ook geen officiële bevestiging van Meizu met betrekking tot het vlaggenschip serie.