K-12 International Schools Market 2023-2031 Analyse met opkomende trends

[2023-2030] Een grondige en diepgaande analyse van de situatie van de wereldwijde K-12 internationale scholenmarkt wordt verstrekt in het nieuwe onderzoeksrapport. Bovendien is de markt voor stralende verwarmingssystemen gesegmenteerd in het onderzoeksrapport door de toonaangevende bedrijven en merken, regio, type en eindgebruiker. Bovendien kijkt deze studie naar de verkoopkanalen en distributeurs, marktaandeel, groeipercentage, toekomstige trends, marktfactoren, kansen en uitdagingen op de wereldwijde K-12 internationale scholenmarkt. De productie, schijnbare consumptie, export en import van stralende verwarmingssystemen worden gecategoriseerd per regio in dit onderzoek, waaronder Noord -Amerika, Europa, China, Japan, Zuidoost -Azië en India.

krijg een Voorbeeld PDF van rapport- https://kingpinmarketResearch.com/enquiry/enquiry/enquiry/enquiry/enquiry/enquiry/enquiry/enquiry/enquiry/enquiry/enquiry/enquiry/enquiry/enquiry/enquiry/enquiry/enquiry/enquiry /21045216

grote spelers in K-12 internationale scholenmarkt zijn:

 • cognita scholen
 • edelstenen onderwijs
 • Maple Leaf Educational Systems
 • Nord Anglia Education
 • ACS International Schools
 • Braeburn School
 • Dulwich College International
 • Esol Education
 • Harrow International Schools
 • Shrewsbury International School
 • Wellington College
 • Yew Chung Education Foundation

  K-12 International Schools Market per toepassing:

 • Pre-Primary School
 • Primaire school
 • Middle School
 • High School

  K-12 International Schools Market per types:

 • Engelse taal
 • Andere taal

  Korte beschrijving over K-12 International Schools Market:

  Marktanalyse en inzichten: Wereldwijde K-12 internationale scholen markt

  Een K-12 internationale school is een K-12 (gesproken als “k twaalf”, “k tot twaalf”, of “k tot twaalf”), van kleuterschool tot 12e lagere school die Bevordert internationaal onderwijs, in een internationale omgeving, hetzij door een curriculum aan te nemen, zoals dat van het internationale baccalaureaat, Edexcel, Cambridge Assessment International Education of International Primary Curriculum, of door een nationaal curriculum te volgen die verschilt van dat van het land van de school.

  De meest voorkomende internationale scholen vertegenwoordigen onderwijs in het Verenigd Koninkrijk, onderwijs in de Verenigde Staten of zijn gebaseerd op curricula die speciaal zijn ontworpen voor internationale scholen zoals het International General Certificate of Secondary Education of het IB Diploma -programma. Deze internationale curricula zijn toegewijd aan het internationalisme, ontwikkelen de wereldburger, bieden een omgeving voor optimaal leren en onderwijs in een internationale setting die het begrip, onafhankelijkheid, onderlinge afhankelijkheid en samenwerking bevordert.

  Net Wiskunde, de wetenschappen, geesteswetenschappen, kunst, lichamelijke opvoeding, informatietechnologie en ontwerptechnologie.

  De wereldwijde K-12 internationale schoolmarktgrootte zal naar verwachting USD 13560 miljoen bereiken in 2028, van USD 7608,1 miljoen in 2021, in 2021, in 2021, in 2021, in 2021, in 2021, Een CAGR van 8,5% in 2022-2028.

  Azië-Pacific, Noord-Amerika en Europa zijn de grootste bestedingsregio’s, bezet ongeveer 89% van het marktaandeel. Meer dan 34% van de internationale K-12 internationale scholen vond plaats in de Azië-Pacific-markt.

  Nord Anglia Education is de wereld toonaangevende K-12 internationale scholen op de wereldwijde K-12 internationale scholenmarkt met het marktaandeel van ongeveer 16%, gevolgd door Cognita Schools, Gems Education, Maple Leaf Educational Systems, ACS International Schools, Braeburn, Braeburn, Braeburn, Braeburn School, Dulwich College International ESOL Education, Harrow International Schools, Shrewsbury International School, Wellington College en Yew Chung Education Foundation. De top 3 bedrijven waren in 2019 goed voor bijna 40% van de markt. om spelers te helpen bij het bereiken van een sterke marktpositie. Kopers van het rapport hebben toegang tot geverifieerde en betrouwbare marktprognoses, waaronder die voor de totale omvang van de wereldwijde K-12 internationale scholenmarkt in termen van inkomsten.

  Over het algemeen is het rapport een effectief hulpmiddel dat spelers kunnen gebruiken Krijg een concurrentievoordeel ten opzichte van hun concurrenten en zorg voor blijvend succes op de wereldwijde K-12 internationale scholenmarkt. Alle bevindingen, gegevens en informatie die in het rapport worden verstrekt, worden gevalideerd en herzien met behulp van betrouwbare bronnen. De analisten die het rapport hebben geschreven, namen een unieke en industriële beste onderzoeks- en analysebenadering voor een diepgaande studie van de wereldwijde K-12 internationale scholenmarkt.

  voor meer gerelateerde Rapporten Klik hier:

  Big Data Spending in Healthcare Market Research| 2023-2030

  Green and Recycled Mobile Phone Market is Booming in the Near Future 2023-2030

  Accessories for Electric Motors Market Growth Status till 2030

  Plastics Welding Hand Extruders Market by Revenue Outsourcing

  3D Position and Acoustic Sensor Market Current Status and Future Prospects till 2030

  Device Vulnerability Management Market Technological Advancement 2023 to 2030

  CNC Plasma Pipe Cutting Machine Market Future Scope 2023-2030